Meld je aan als vriend van Oog voor Warmte

Woon je in Oog in Al en ben je benieuwd hoe Oog voor Warmte werkt aan het realiseren van een collectief duurzaam en betaalbaar warmtenet met duurzame warmte uit de directe omgeving? Meld je dan aan als vriend van Oog voor Warmte.

Wil je ook je woning isoleren, meer weten of meedenken over de technische, sociale, financiële of organisatorische  uitdagingen, laat dan van je horen.

Of je nu bedenkingen hebt of bij voorbaat al een grote voorstander bent, door je aan te melden als vriend van Oog voor Warmte geef je aan dat je interesse hebt in de ontwikkelingen. Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail. Vrienden van Oog voor Warmte ontvangen ook automatisch de eerstvolgende nieuwbrieven.

We vragen je als vriend van Oog voor Warmte ook om een paar vragen te beantwoorden over de mate van isolatie van hun woning en of je nog op aardgas kookt. Dat kun je meteen bij het aanmelden al invullen.

Voor Oog voor Warmte is deze informatie van belang om de isolatiestappen en de uiteindelijke warmte en elektriciteitsvraag van de woningen in onze buurt in beeld te krijgen.

Voor jouw als vriend kan deze informatie je op weg helpen om je woning klaar te maken voor een collectieve warmte-oplossing. Met deze informatie kan Oog voor Warmte je ook gerichter informeren over bijvoorbeeld gezamenlijke inkoopacties voor isolatie of een informatieavond over elektrisch koken.

Als je wilt weten hoe we met jouw gegevens omgaan, verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.